''Jag är imponerad'' skrev han...

En konsument klagade på en av våra medlemmar och som alltid hanterade Kontakta ärendet tillsammans med vår medlem. Denna gång fick vi för en gång skull feedback från den som haft synpunkter!

"Hej! Jag är imponerad av bemötandet både av dig och ftg x. Den vänliga tonen och med det allvar ni har sett på min synpunkt gör mig glad. Framför gärna detta till ftg x.
Mvh Ulf" 


Så såg ett av mailen ut som mötte mig imorse när jag öppnade mailkorgen. Ulf mailade för ett par veckor sedan om att han blivit uppringd 17 gånger på 4 timmar. Som alltid startar Kontakta en utredning av det inkomna klagomålet och den medlem som Ulf hänvisade till fick ta del av ärendet. Efter utredning visade det sig att en medarbetar gjort ett fel som orsakade det frekventa påringandet till Ulf. På förekommen anledning genomförde ftg x utbildning för ALLA som arbetade med just det som orsakade problemet, få att det inte skulle hända igen. Ftg x återkopplade till Ulf, berättade vad som hänt och bad om ursäkt. De återkopplade till mig, så att även jag kunde svara Ulf och beklaga det som hänt.

Syftet med att alltid agera i varje enskilt ärende är att genom klagomål och synpunkter komma tillrätta med eventuella brister eller missförstånd. På så sätt kan vi upprätthålla kvalitet och seriositet i våra medlemmars verksamheter, vilket i långa loppet gör skillnad!

Jag är övertygad om att Ulf berättar för andra om det goda bemötande han fick, vilket är postitivt för alla som arbetar med telefonförsäljning!

Tack ftg x för att ni alltid är så hjälpsamma och proffsiga!

/Tina