Kontaktas HR nätverk fick lyckad start!

Kontaktas medlemmar omfattar många yrkeskategorier och tanken är att vi ska finnas till för alla. Kontakta startar därför nätverksgrupper där man träffas och pratar sina specifika frågor och utmaningar. Först ut var HR nätverket, som blev riktigt lyckat!

Under alla år jag arbetat med kundservice och telefonförsäljning har jag mött personal som känner sig ensamma och inte hittar bollplank i yrkesrollen. Det är svårt att internt prata om vissa saker och när man går externt till olika nätverk, så är det svårt att skapa förståelse för miljön i kontaktcenters och telesäljsbolag. "Jag får alltid förklara vad vi sysslar med 5 minuter först..." har jag ofta hört.

Därför kände jag att Kontakta ska bidra med de där nätverken som behövs, för att våra medlemmars anställda ska hitta sina nätverk att bolla just sina frågor. HR, Teamledare och Kundservicechefer är först ut, sedan fyller vi på vartefter fler yrkesroller vill träffas. Idag den 24 oktober var det HR personal som träffades i sin nätverksgrupp. Det blev en riktigt lyckad eftermiddag där deltagarna kände att de kunde dela utmaningarna med varandra och igenkänningsfaktorn var mycket hög. Nytt möte är redan bokat!

 

Kontakta ska finns för alla medarbetare i de bolag som är medlemmar i Kontakta. Ju fler som känner till att Kontakta finns och vad vi arbetar för, desto fler kan sprida det goda budskapet!

 

Tina Wahlroth

VD Kontakta